Aanbod & Tarief


Ik geloof heel sterk in ‘eigen wijsheid’. De ‘IK WijzZ-heid‘.

Alleen komt het nog weleens voor dat deze ‘eigen wijsheid’ wordt bedekt met – niet meer passende/kloppende – overtuigingen. Ze vormen een onzichtbare versperring op jouw pad. Je komt ze steeds vaker tegen en gaan jou (figuurlijk) in de weg zitten. Je krijgt er ‘last’ van. Ze belemmeren jou.

En het leuke is dat je deze overtuigingen kunt ombuigen/vervangen. En nee, dat gaat niet zommaar. Je draagt ze vaak al een tijdje met je mee. Ga je wel de uitdaging aan, dan kies je bewust (even) voor het pad van het ‘niet weten’. Het pad waarop jij, stap voor stap en met een beetje hulp van mij, steeds een beetje meer jouw natuurlijke ik ontmoet en ontdekt.

Dit pad is voor iedereen anders qua vorm en lengte. Samen gaan we dat pad op, waarbij ik jouw volg, want jij bent jouw eigen weg-wijzer.
Hoe lang wij samen op pad gaan, ontdekken we gaandeweg.

Los consult € 82,50 (± 1,5 uur)

Neem gerust contact met me op wanneer coaching financieel niet (direct) haalbaar is. Dan gaan we samen zoeken naar een oplossing!

Wanneer een sessie om welke reden geen doorgang kan vinden, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. In andere gevallen wordt de sessie in rekening gebracht. Het op tijd verzetten van een sessie is natuurlijk geen probleem.

Als je met mij een afspraak maakt voor coaching, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Ik WijzZ. .

​Er wordt zorgvuldig omgegaan met jouw gegevens. Dit kun je lezen in de Privacyverklaring van Ik WijzZ.