Aanbod & Tarief


MANO_20200523_005

Coaching & Reiki

Bij Ik WijzZ gaat het om jouw innerlijke wijsheid, authenticiteit en natuurlijkheid die nog in jou aanwezig is. Die wijsheid gaat ook nooit verloren. Deze wordt alleen bedekt door overtuigingen die jouw nu belemmeren om die authentieke en natuurlijke jij te laten zien aan de buitenwereld. De eerste stap is de ontmoeting met jezelf en die wijsheid.

Zie dat kleine meisje of jongetje in jou dat ooit is gekwetst en daardoor – gedeeltelijk en onbewust – die verbinding met zichzelf heeft afgeschermd. Zich heeft aangepast aan de wereld om haar/hem heen.

En soms kom je op het punt dat jij graag weer die innerlijk verbinding met jezelf wil herstellen. Om te kunnen leven vanuit die pure, authentieke natuurlijke zelf.

Neem gerust contact met me op wanneer coaching financieel niet (direct) haalbaar is. Dan gaan we samen zoeken naar een oplossing!

Wanneer een sessie om welke reden geen doorgang kan vinden, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. In andere gevallen wordt de sessie in rekening gebracht. Het op tijd verzetten van een sessie is natuurlijk geen probleem.

Als je met mij een afspraak maakt voor coaching, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Ik WijzZ. .

​Er wordt zorgvuldig omgegaan met jouw gegevens. Dit kun je lezen in de Privacyverklaring van Ik WijzZ.