Ervaringen


Laura
Reiki behandeling

Ik vond de sessie ontspannend, een middel om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken en een cadeau voor mezelf. De behandelruimte is rustig en prettig ingericht en de muziek perfect voor de setting en behandeling. Ik heb Maaike ervaren als rustig, kalm en professioneel. Het is fijn dat ze niet zoveel woorden gebruikt maar meer laat ervaren.
Ik vond het gesprek dat we nadien hadden ook echt van toegevoegde waarde. Zo ontdekte ik wat zij waarnam tijdens de behandeling en dat kon ik weer gebruiken als inzicht in mijn ontwikkelproces. Ik wist het allemaal al wel met mijn hoofd, maar door de behandeling voelde ik het ook echt in mijn lijf. Na de behandeling was ik veel meer gegrond en de dagen erna ook.
Dankjewel!

Alida
Geboorte in Kaart

Maaike is een gedreven vrouw en weet waar ze over heeft. Toen ik bij haar kwam voor ” geboorte in kaart ” kreeg ik een warm welkom .

Met haar professionele houding en haar intuïtieve blik weet ze jou te raken. Geboorte in kaart is haar op het lijf geschreven waardoor snel de kern te pakken heeft om  jou daar in verder te kunnen begeleiden. Hoe vaak ik in die sessie niet geroepen heb ”Hoe dan” en ja ons innerlijk weten weet veel meer te vertellen dan wij denken. Het mooiste van dit alles is dat Maaike woorden aan gevoel kan geven waar door het jou intern nog meer gaat raken en uit eindelijk heling en inzicht tot stand komt. 

Metke
Reiki – stoelbehandeling

Echt een aanrader, het was heerlijk, en de stoel ook. Ik kom graag nog een keer terug.

MOEDER
Wandeling door de natuur

Vorige week heb ik een gesprek/wandeling gehad met ouder en kind coach Maaike. De reden voor een afspraak was, dat ik thuis vastloop met bepaalde dingen in de opvoeding. Het was een goed gesprek, waarin ik het gevoel had dat er echt naar me geluisterd werd, zonder veroordeling. 
Maaike heeft me nieuwe inzichten gegeven en dingen om mee aan de slag te gaan. Na het gesprek was ik een stuk positiever, het heeft me weer goede moed gegeven.  Het lukt me nu beter om positiever naar de kinderen te zijn en te proberen de kinderen zelf meer verantwoordelijkheid te geven.