Ervaringen


MOEDER
Struinen door de natuur

Vorige week heb ik een gesprek/wandeling gehad met ouder en kind coach Maaike. De reden voor een afspraak was, dat ik thuis vastloop met bepaalde dingen in de opvoeding. Het was een goed gesprek, waarin ik het gevoel had dat er echt naar me geluisterd werd, zonder veroordeling. 
Maaike heeft me nieuwe inzichten gegeven en dingen om mee aan de slag te gaan. Na het gesprek was ik een stuk positiever, het heeft me weer goede moed gegeven.  Het lukt me nu beter om positiever naar de kinderen te zijn en te proberen de kinderen zelf meer verantwoordelijkheid te geven. 

OUDERS, ZOON 7 JAAR
Gesprek aan de keukentafel

Als ouders zaten we met veel vragen wat betreft het gedrag van onze zoon van 7. We hebben contact gezocht met Maaike. Na een kennismakingsgesprek is Maaike zelf met hem er op uit geweest.
Maaike heeft ons inzichten kunnen geven in zijn gedrag en tips / opdrachten hoe we daar mee om kunnen gaan. Maaike is heel helder en begrijpelijk in haar communicatie. We zijn heel blij dat ze ons een stukje op weg heeft kunnen helpen om inzicht te krijgen in bepaalde gedragspatronen.

MOEDER, ZOON 8 JAAR
Ik WijzZ trajecet

Wij hebben jou ervaren als een hardwerkende hulp in gezins-keuken. Onze zoon heeft al zijn vertrouwen aan je gegeven en wij konden jou alle vrijheid geven. Heel fijn om ‘onze’ coach mee te kunnen nemen naar school: daar kon je goede handvatten geven die je ons ook in Jip en Janneke taal kon uitleggen.
Mooi om te zien en te lezen op bepaalde momenten dat je je echt verdiepte in onze zoon en zijn kwaliteiten en mogelijkheden, niet alleen op de momenten dat je hier daadwerkelijk was.
Wij wensen jou heel veel plezier met hetgeen op jouw pad komt en als wij nog eens vastlopen, de lijnen zijn heel kort, dank je wel daarvoor!