Geboorte-WijzZ-er


Natuurlijke wijsheid, dat bezitten we allemaal. Ik hou ervan om mijn verhalen te verduidelijken aan de hand van de natuur om mij heen. En ik neem jou even mee in zo’n verhaal.

Zie jezelf even als boom. Hoe zie jij er uit als boom? Ben je groot met veel takken of net iets kleiner met hier en daar een tak?
En jij, als boom, hebt ook een heel stel wortels. Die zijn welliswaar niet zichtbaar, maar voor jou wel van groot belang. Die onzichtbare wortels zijn namelijk jouw fundament. Via deze wortels word jij namelijk gevoed en kun jij groeien. Maar waar bestaat jouw voeding uit? Hoe is de grond waarin jij geworteld bent?
Bij de meest ideale omstandigheden – voldoende voeding, water en licht – kun jij uitgroeien tot een stevige krachtige boom. Maar ja, er zijn omstandigheden te bedenken waardoor jij wordt geremd in jouw groei. Denk maar eens aan een hele droge zomer of juist hele natte herfst. Dan zijn er toch bomen die het even moeilijk hebben, ze laten bijvoorbeeld eerder hun blad vallen dan de boom die naast hun staat. Ze lijken er alles aan te
doen om deze – soms pittige – periode te kunnen overleven. Ook deze boom wil groeien en bloeien.

En dan weer terug naar jou als mens. Wanneer we spreken over onze ‘roots’, dan bedoelen we vaak het gezin (familie) waarin we zijn geboren en de plaats waar we zijn opgegroeid. Maar het is veel meer dan dat. Naast dat jouw ouders, grootouders, overgrootouders enzovoort een onderdeel zijn van jouw ‘roots’, speelt de periode vlak voor de zwangerschap, de zwangerschap zelf en jouw geboorte ook een heel belangrijke rol.

Jouw geboorteverhaal is een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke fundament. Het fundament waarop jij groeit en bloeit. De impact van onze eigen geboorte – en dan bedoel ik ook de periode vlak voor de zwangerschap en de zwangerschap zelf –  is veel groter dan we ons bewust zijn. Het is een gebeurtenis die ons lijf zich wel herinnert en die ons ‘voedt’.

En soms kom je in een periode waarin je het gevoel krijgt dat er iets is dat jou belemmert in je ‘groei en bloei’, alleen kun je er niet de vinger opleggen. Er is ‘iets’, maar je weet niet wat. Misschien ervaar je zelfs wel onrust en spanning in je lijf. Door eens te kijken naar jouw geboorteverhaal haal je iets, wat je lijf natuurlijk al lang weet, naar jouw bewust-zijn.

Jouw geboorteverhaal brengen we – letterlijk – in beeld met de prachtige kaartset van Geboorte in Kaart. Dus zelfs wanneer je niets (meer) kunt navragen bij jouw ouders, kun jij jouw geboorteverhaal ‘vertellen’. Jouw lijf weet het immers. Met jouw geboorteverhaal in beeld wordt het zichtbaar wat jouw ‘voedingsbodem’ is. Ik kan je garanderen dat er kwartjes gaan vallen zodat jij weer kunt groeien en bloeien.

Kosten voor het in kaart brengen van jouw geboorte is € 249,-.
De duur van deze afspraak is 2½ á 3 uur.
Na afloop ontvang je van mij een verslag en neem ik na ongeveer 6 weken contact met jouw op.

Behoeft aan meer verdieping; dat kan!

Met jouw geboorteverhaal in beeld ga jij jezelf (steeds) beter begrijpen. We hebben jouw prille ervaringen immers nu in beeld.
Begrijp je nu waarom jij de dingen doet zoals je ze doet en waarom je iets voelt/ervaart zoals je iets voelt/ervaart.

En om die vaste, vertrouwde patronen – die jou als klein kind hebben geholpen, maar die jou nu blokkeren in wat je in jouw diepste zijn eigenlijk zou willen – wat meer los te kunnen laten vergt wat tijd en geduld. Stap voor stap kun je – met de kennis van jouw geboorteverhaal – andere keuzes gaan maken zodat jij wel gaat doen wat je in jouw diepste zijn het liefste zou gaan doen.

Om die vaste patronen wat meer los kunt laten, werk ik met affirmaties en visualisaties passend bij jouw geboorteverhaal.
En omdat je lijf het beter verwerkt vanuit rust en ontspanning, combineer ik het met Reiki-behandelingen.

Hiervoor ontvang je van mij een voorstel passend bij jouw behoefte.

Wanneer een sessie om welke reden geen doorgang kan vinden, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. In andere gevallen wordt de sessie in rekening gebracht. Het op tijd verzetten van een sessie is natuurlijk geen probleem.

Als je met mij een afspraak maakt voor coaching, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van Ik WijzZ. .

​Er wordt zorgvuldig omgegaan met jouw gegevens. Dit kun je lezen in de Privacyverklaring van Ik WijzZ.