MaaikeIk ben Maaike van de Belt en getrouwd met Mark. Samen hebben wij 2 zonen, geboren in 2002 en 2004.

En wie ben ik dan? Dat heb ik altijd een zeer lastige vraag gevonden. Inmiddels heb mijn eigen gedachten over mezelf al vele malen aangepast. Ik hou niet zo van al die labels en etiketten; letterlijk en figuurlijk.

Labels in kleding worden veelal door mij uit de kleding gehaald. Meestal irriteren ze mij mateloos en word ik er kriegel van. Dan hou ik ook niet zo van een drukke omgeving en heb ik aangenomen dat anderen mij verlegen en in mezelf gekeerd vinden. Ben ik me vaak bewust van subtiele signalen van mijn omgeving en heb ik een hekel aan harde geluiden.
Ik zou dus prima in het hokje ‘hoog sensitief’ kunnen vallen en het etiket ‘introvert’ past dan ook wel op mijn verpakking.

Verder ben ik soms een beetje rebels, een tikkeltje eigenwijs en kan ik behoorlijk koppig zijn. Ik hou van buiten zijn en stil zitten is niet echt mijn hobby.

Ik ben wie ik ben en weet je, die IK is alle dagen nog aan het leren en ontdekken. Nieuwe inzichten en informatie zorgen er bij mij voor dat ik nu verder kijk dan mijn oude blikveld. Ik laat stap voor stap de oude en minder positieve gedachten over mezelf los. Ik heb mezelf de ruimte gegund om de mooie en krachtige eigenschapen en kenmerken van mezelf te gaan (her)ontdekken en omarmen.

Ik ben een gevoelsmens en zoom in op dynamieken; wat gebeurt er tussen mensen op gevoelsniveau en dus zonder woorden. Als ik te veel van die signalen heb opgepikt, knijp ik er even tussen uit. Even tijd voor mezelf om te herladen.

De opleiding bij Tori, de karakterologie, geboorte in kaart, inzichten over de functie en de boodschap van emoties en Body Mind Release verrijken mij nog iedere dag. Ik word meer en meer wijzer over mezelf; over IK. En dat is dan ook precies waar Ik WijzZ voor staat. Wijs In JeZelf Zijn.

Vanuit vrijheid in jezelf, komen tot vitaliteit en daadkracht,

om te zijn wie je bent

met jouw innerlijke wijsheid en kracht.


Maaike