Reiki


Een Reiki behandeling heeft effect op de holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Het heft blokkades op en bevordert ontspanning, activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam, vitaliseert, reinigt en harmoniseert lichaam en geest. Tijdens de behandeling lig je volledig gekleed maar zonder schoenen op een comfortabele behandeltafel of – bij een korte behandeling – zit je op een comfortabele stoel.

Door mijn handen tijdens de behandeling op verschillende plaatsen op je lijf te leggen, of er net iets boven te houden, geef ik de Reiki-energie aan jou door. Intuïtief behandel ik soms bepaalde gebieden wat langer. De Reiki-energie gaat altijd daar heen waar dit het meest nodig is. En iedereen ervaart en beleeft dit anders. Het kan ontspannend werken, je meer energie geven, klachten doen verminderen en/of je nieuwe inzichten geven.

Gedurende de behandeling kun je allerlei sensaties in je lijf ervaren; tintelingen, kou of juist warmte, diepe ontspanning. Het kan ook zijn dat er verborgen, opgekropt verdriet los komt. Wat het ook is, het zijn allemaal signalen die aangeven dat de energie aan het werk is in jouw lijf. En nogmaals, wat je ervaart gedurende een behandeling is heel persoonlijk.

Intake + 1e Reiki behandeling
Reiki behandeling
Reiki korte stoelbehandelding

90 minuten
60 minuten
30 minuten

€ 85,-
€ 55,-
€ 35,-

Na iedere sessie is er, onder het genot van een kopje thee of een glas water, ruimte en tijd voor een korte nabespreking.

Wil je meer informatie over een Reiki-behandeling of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.