Voor wie


Ik WijzZ is voor de introverte, sensitieve vrouw
die vanuit de kracht van introversie wil leven.

Die haar innerlijke wijsheid,
authenciteit en natuurlijkheid
het allerliefst voor de
volle 100% wil benutten.

Heb jij een introvert, analytisch karakter en ervaar jij jouw gevoelswereld vaak als heel intens?
Laat jij je vaak beperken door jouw eigen gedachtenstroom en lukt het je niet om die gedachtencirkel te doorbreken?
Zorgen die gedachten voor veel ruis in je hoofd en onrust in je lijf?
En zijn het diezelfde gedachten die er voor zorgen dat het vertrouwen in jezelf vaak vrij laag is?

En wil jij je weer verbonden voelen met jouw intuïtie, weer durven te vertrouwen op jezelf zodat jij meer innerlijke rust gaat ervaren?
Voel jij een verlangen om meer vanuit de kracht van jouw introverte, analytische en sensitieve karakter in het leven te staan?
Laat mij je helpen.

Introvert zijn is niet hetzelfde als verlegen of teruggetrokken zijn en is zeker weten ook geen ziekte. Het is eigenlijk een soort temperament. Ook is het niet iets wat je kunt veranderen. Wat wel kan is er mee leren omgaan in plaatst van ertegen in gaan!
Ken je dat gevoel van gemakkelijk overprikkeld raken door de buitenwereld? Het gevoel dat er ’te veel van alles’ is? Dat het jou irriteert of raakt jou batterij hierdoor snel leeg?
Groot kans dat jij een introvert bent. Als introvert haal jij namelijk energie uit je ‘innerlijke wereld’ vol met ideeën, emoties en indrukken. Het is dan ook belangrijk dat je leert om grenzen te stellen aan je sociale activiteiten zodat je niet overweldigd raakt door al die indrukken.

Jarenlang hou jij je al staande in de – voornamelijk extraverte – maatschappij. Hoe zeer jij ook je best doet ‘om er bij te horen’, het lukt je gewoon niet.
Je hebt je leven eigenlijk ingericht naar de maatstaven van anderen omdat jij je zo graag begrepen en gehoord wilt voelen. En hierdoor ben jij jezelf uit het oog verloren.
Innerlijke onrust en spanning zijn bij jou bijna een dagelijks terugkomend gevoel. Het vertrouwen in jezelf, je eigen kunnen, voel je langzaam wegsijpelen of staat al op een minimum. Je hebt eigenlijk geen idee (meer) wie je bent, wat je wilt. Wat je behoeftes en verlangens zijn kun je maar moeilijk in woorden vatten.

Laat mij je helpen om de eerste stappen te zetten om weer jouw behoeftes en verlangens te zien.

En mocht je nog twijfelen of je een introvert karakter hebt? Ontdek het in deze test.